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AB Ruling 1-2022 

Transfer & Sale of Artifacts in-game 

Per a ruling by the Administration Board, the transfer and sale of artifacts in-game are approved 

with the following requirements: 

All artifacts must be purchased or transferred because of an in-game transaction of Legend Coin 

or services. It may not be traded for actual currency or otherwise bought for services having 

nothing to do with Legend. The Shop & Assets committee must approve the sale or transfer and 

reserves the right to set a minimum price that must be paid. 

Artifacts that are soul-bound to a House or Guild may not be sold or traded except with 

permission of the House Lord/Guild Master and Shop & Assets committee approval. 

Consumable/limited use items may be traded freely. 

This policy will remain in effect until amended or rescinded by the Administration Board. 
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